δημήτρησ γιαννακόπουλοσ εμβολιο | Ekane Telika Kata La8os To Embolio O D Giannakopoylos Exei Hdh Alloiw8ei To Dna Toy To Koyloyri

Κάνε subscribe στο CNN Greece. Δεν θα κάνω το εμβόλιο του κορωνοϊού.


Giati Den 8a Kanei To Embolio Kata Toy Koronoioy O Dhmhtrhs Giannakopoylos News Gr

Το Story του προκάλεσε πανικό στα social media.

δημήτρησ γιαννακόπουλοσ εμβολιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω το εμβόλιο. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. ην πρόθεσή του να μην κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό εξέφρασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Προέδρος της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Βαρύνουσα σημασία δίνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στην αναφορά του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει έναν όμιλο ΜΜΕ με την εταιρεία DPG Digital Media στην οποία ανήκουν μια σειρά από ιστοσελίδες πολιτικού αθλητικού ιατρικού και κοινωνικού περιεχομένου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταφέρθηκε στο Υγεία - ΕΛΛΑΔΑ.

Την πρόθεσή του να μην εμβολιαστεί κατά του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας φαρμάκων συνηθίζει να εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram τον οποίο ακολουθούν χιλιάδες πολίτες. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να εξηγήσει με ένα Instagram Story τον λόγο που ο ίδιος.

Με απόφαση της κυβέρνησης κάθε εργαζόμενος που δεν έχει. Η εταιρεία Βιανέξ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναλαμβάνει το κόστος διενέργειας των rapid test όλων των υπαλλήλων της που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε μέσω Instagram την πρόθεσή του να μην κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Κορωνοϊός. Γιαννακόπουλος με νέο στόρι στο Instagram επανήλθε λέγοντας πως μιλάει ως Δημήτρης και όχι διευθύνων σύμβουλος ιδιοκτήτης ή πρόεδρος λες και ότι με κάποιο. Στη συνέχεια ο κ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να εξηγήσει με ένα Instagram Story τον λόγο που ο ίδιος επέλεξε να μην εμβολιαστεί. Μέσω ενός Ιnsta-story o Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν φοβάται τις παρενέργειες ωστόσο δηλώνει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Δημήτρη Γιαννακόπουλος instastory για το εμβόλιο. Στο νοσοκομείο με έμφραγμα μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. THETOC TEAM published 18 Μαϊ.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος ανέφερε. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος και. 21 1443 Την πρόθεσή του να μην κάνει το εμβόλιο.

Γιατί αρνείται να εμβολιαστεί. Στο νοσοκομείο Υγεία μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ο διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ και ιτης ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά από καρδιακό επεισόδιο. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.


Dhmhtrhs Giannakopoylos Den 8a Kanw To Embolio Giati Den 8elw Na Alloiw8ei To Dna Moy


Koronoios Den Kanei To Embolio O Dhmhtrhs Giannakopoylos Den 8elei Na A8lhtika Eidhseis


Giannakopoylos Korwnoios Den 8a Kanw To Embolio Athens Voice


Dhmhtrhs Giannakopoylos Krisimo To Kondyli Gia Ta Embolia Kai H Meiwsh Toy Clawback Onmed Gr


Dhmhtrhs Giannakopoylos Den 8a Kanw To Embolio Epeidh Den 8elw Na


Giannakopoylos Den 8a Kanei To Embolio Kata Toy Koronoioy Gia Na Mhn Alloiw8ei To Dna Toy Businessnews Gr


D Giannakopoylos 8a G Mhsw Opoion Brizei Toys Anemboliastoys Katakeraynwnei Osoys Ton Loidoroyn Youtube


Koronoios Den Kanei To Embolio O Dhmhtrhs Giannakopoylos Den 8elei Na A8lhtika Eidhseis


D Giannakopoylos Den 8a Kanw To Embolio Gia Na Mhn Alloiw8ei To Dna Moy Aftodioikisi Gr


Ekane Telika Kata La8os To Embolio O D Giannakopoylos Exei Hdh Alloiw8ei To Dna Toy To Koyloyri


Giannakopoylos Den 8a Kanw To Embolio Gia Na Mhn Alloiw8ei To Dna Moy Ola Prasina


Dhmhtrhs Giannakopoylos Den Kanw To Embolio Gia Na Mhn Alloiw8ei To Dna Moy Empisteutiko Gr


Dhmhtrhs Giannakopoylos Sto Ethnos Gr Den Anhkw Sto Antiemboliastiko Kinhma E8nos


O Dhmhtrhs Giannakopoylos Ston Antwnh Sroiter Apo Ton Pana8hnaiko Mexri To Tsigaro Deite Thn Prwth Toy Thleoptikh Synentey3h


Den Kanei To Embolio Gia Ton Korwnoio O Dhmhtrhs Giannakopoylos Den 8elei Na Alloiw8ei To Dna Toy


Dhmhtrhs Giannakopoylos Den Anhkw Sto Antiemboliastiko Kinhma Plus By Gazzetta


Sto Ygeia Me Emfragma O Dhmhtrhs Giannakopoylos Ellada Iefimerida Gr


O Dhmhtrhs Giannakopoylos E3elegh Kai Pali Proedros Toy Safee


Den Tolmhsan Na Dei3oyn Th Dhlwsh Toy Dhmhtrh Giannakopoyloy Gia To Embolio Video Notospress Gr

LihatTutupKomentar